Magnolian

Varje år sedan vi satte busken har jag sagt samma sak. Nu ryker den! Den är klen och eländig med mossa på. Det är mot magnolians natur att stå på en så blåsig tomt som vår. Men varje år så spricker den ut med några få helt magiskt vackra blommor (förutom det året frosten kom och dödade dem i ett nafs och då har jag inte mage att gräva upp och kasta den). Den får stå ett år till. Sen beror det på hur många blommor den mäktar med att producera i år om den får ytterligare en chans…

    
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s