Hur lyckas dom?

Jag undrar verkligen hur barn lyckas stöka ner hur mycket som helst på extremt kort tid. Nu var det i och för sig mitt ”fel” då jag satte igång leken ”Burträskbingo”… Efter en hel del bråk barnen emellan här hemma så fick jag nog. Ibland så behöver man hjälpa dem lite på traven med att sysselsätta sig på andra sätt än; digitala, reta varandra eller reta mig genom att reta gallfeber på varandra. Så fick det bli… En lapp med ca. 25 saker de skulle hitta och lägga på gräsmattan. De fick 1 h på sig. Under tiden kunde jag åka och handla mer jord och bark + kakor som pris OM de lyckades med utmaningen. Det gjorde de så när som på att hitta en sork. Så de fick trots det godkänt.

Jag har nu hunnit så ännu fler blomsorter i landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s