Det ser definitivt lovande ut

Wow nu kommer värmen. Hoppas jag i alla fall. På agendan inför lite långledigt så står (förutom att slappa i solen, jag kanske till och med plockar fram hängmattan….) ogräsrensning! Det gäller att hålla efter både i trädgårdslandet och i rabatterna så att ogräset inte växer och tar över. Det som kommer att bli spännande är om jag kan se skillnad på vad som är vad i trädgårdslandet där det mesta är nyplanterat, förutom örterna som även de är som ogräs. Visst väntar jag på att det ska explodera snart och det kommer det att göra precis som varje år. Det säger bara pang! I alla fall om den här väderkartan stämmer….

En kommentar Lägg till

  1. louisedock skriver:

    Det är detta jag alltid misslyckas med :(, därför väldigt lite rabatter hos oss.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s