I morgon ryker den!

on

Japp, nu har jag bestämt mig. I morgon ryker Magnolian. I alla fall från platsen den stått på ett par år nu utan att frodas. Jag ska testa om den trivs bättre på baksidan. Men vem vet. Det finns stor ”risk” att den dör då jag flyttar den pga att de har väldigt ytliga och utspridda rötter. Men helt ärligt: jag bryr mig inte! Detta är sista chansen. Gropen är grävd. Så i morgon ska jag åka och köpa rododendron jord + ännu mer täckbark och sen går flyttlasset. I övrigt så har dagen bestått av ogräsrensning, samt att njuta av det ofantligt vackra vädret. Inte ett moln så långt ögat har kunnat nå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s