Jag föll för: ”Vindtålig”

Oj vad jag är trött i kroppen. Det blev ett maratonpass idag. I morse åkte jag och shoppade en ny buske (som nu har tagit Magnolians plats). Efter ett bra tag i Hallandsåsens växtbutik så hittade jag DEN. En liten buske med några få och små blad (och även frostskadade, tur att dom har växtgaranti) som är vindtålig! Precis vad jag letade efter. Här har jag hela tiden trott att det var en syrenhortensia som jag ville ha och hade ingen aning om att det var den här busken jag faktiskt borde sökt efter. Den blir 2-3 meter hög och bred, med vita blommor som blommar i flera månader.  En sak kan jag absolut garantera den och det är att den ska få känna på vind! Så nog ska den få vad den tål.

Men innan man kan plantera nått nytt så ska det gamla väck.

Efter det här slitet och lite ”vanligt” jobb mellan så var det dags att rensa ogräs i häcken bakom växthuset. Mission impossible!!! Herregud. Det var bara att ta fram spaden och hugga!

Före: 

Under tiden:

Efter:

Nu är det häng i växthuset som gäller för resten av kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s