Skit under naglarna

on

Jag har inga problem med att få lite skit under naglarna, men heller inga problem med att slippa. Idag är en sån dag. Jag har inte ens vattnat i trädgården. Klart man ska låta allt bara vara ibland. Det är spännande det med. Men det innebär också att jag inte har nån aning om vilket ogräs som tar sig. Smutsiga naglar har jag i alla fall inte idag, dock hyfsat slitna sådana och även nagelband. Ikväll njuter jag bara i sällskap av min svärmor.


God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s