Med doft av Grumme grönsåpa

on

Inte för att jag reflekterat över om äppelblommor brukar dofta, men just nu så sprider sig en doft av såpa då man går i närheten av våra äppelträd. Jag fick panik häromdagen då jag såg att båda träden fått löss. Det ledde till att jag testade det gamla husmorstrixet; jag blandade vatten och såpa och sprutade det på träden. Det verkar ha gett lite resultat, men jag kommer absolut att behöva duscha dom igen. Jag avskyr löss, men såpa doftar gott så nått bra blev det av eländet. 

2 kommentarer Lägg till

 1. Bengt Brewald skriver:

  Fina äppleblommor, jag brukar ha i lite rödsprit i såpavattnet när jag sprutar mot löss. Kram

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Tack för tipset Bengt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s