Gott och blandat

on

Det blir verkligen inte alltid rätt. Här måste jag antingen haft dåligt minne eller bara lite otur när jag tänkte. Uppenbarligen så har jag sått koriander på dragonens plats. Det är inte helt lätt att komma ihåg var alla örter stod förra säsongen, särskilt inte nu när vi flyttat allt och ”byggt ut”. Men men, när dragonen tagit sig lite till så kommer jag att flytta den från sin gamla plats till en ny. Det är inget att oroa sig över. Just nu så är det lite gott och blandat bland örterna i landet, vilket inte är läge att strukturera upp ännu. 

Koriander, dragon och så liteogräs såklart.


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s