Underbara pioner och äckliga sorkar

Om saker och ting är perfekta eller ej ligger i betraktarens ögon. Eller helt enkelt på åt vilket håll man väljer att titta. Våra pioner har knoppat sig i ena delen av trädgården och i den andra så har vi fått en ny liten äcklig besökare…. En sork. Inte för att jag sett den, men den har lämnat spår efter sig och vi har haft dennes släktingar på besök tidigare. Nu får vi väl sitta och vänta på att den behagar att komma fram och tillkännage sig så får vi se hur långlivad den blir. Själv är jag livrädd för rackarna så det får bli min händige man som får försvara vår tomt i det här fallet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s