En del i taget

on

Idag var det rabatten vid växthusets tur. Jag klippte ner de vissna lavendelblommorna och lökväxterna. Sen blev det såklart lite ogräsrensning. Men helt ärligt jag fuskade lite också… Jag rensade inte JÄTTE noggrant, vilket kommer att bita mig i häcken sen! Efter lite snabb-rensning så fyllde jag på med mer jord och gödsel. Sen var det dags att vattna. Fint blev det i alla fall. 

Före:


Efter:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s