Snacka väderomslag 

Jag insåg att vi än så länge inte har speciellt många olika färger på våra blommor och träd. Bara vita och lila, men det kommer det om ett par veckor att bli ändring på. För att skynda på processen så har jag varit lite flitigare än vanligt på att vattna där jag sått blomfrön. Men så här i efterhand så kan jag konstatera att det inte behövdes för vattnets skull, inte idag i alla fall. Vilket väderomslag. ATT det kom en liten skur helt plötsligt. Det är så det funkar här och jag kan heller inte tycka att det var slöseri med tid. Det är enormt meditativt att vattna.

Men visst borde jag ha misstänkt att det skulle börja regna när jag såg de här molnen vid stranden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s