Visst har det börjat grönska och slå ut på riktigt, MEN vad är vad???

on

Joda, det är på gång på riktigt nu! Men frågan lyder: vad är egentligen vad? Visst ser jag att vissa saker till 99% är ogräs, men vågar lik förbannat inte dra upp de små liven. Jag väntar helt enkelt ett tag till tills jag blivit 100% säker. För tänk om jag rycker upp små små fina blommor (eller vad som skulle blivit fina blommor) bara för att jag tror att det är ogräs och inte hör hemma hos oss. Men snälla jag ber er alla härliga blomsorter jag sått för första gången; Skynda er på nu, för jag är faktiskt ganska otålig.

Ge det ca. Två till tre veckor till så kommer den här rabatten att spraka i lila, blått och rosa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s