2 dagar hemifrån 

on

Jag blir lika överraskad varje gång. 2 dagar hemifrån… så vad har hänt under dessa två dagarna? På min resa = mycket! Bland annat så har jag blivit inspirerad att bli med höns. Jag har till och med hittat en lämplig plats för dem. Bakom garaget vid svartvinbärsbuskarna. MEN varför finns det alltid ett men? Det finns visst regler för om man får bli med höns och tupp i tätbebyggt område eller ej. Kan va klokt i och för sig… Det innebär att jag förmodligen redan nu behöver lägga ner min (briljanta… Tyckte jag igår i alla fall, efter nått glas bubbel på möhippan) idé. Skit också. Här hemma har gurkan börjat blomma och fikonen knoppat sig. Yeay!!! Party party. 


Besök hos svägerska.
En del av svärmors ”nya” tomt på 7 hektar.

2 kommentarer Lägg till

 1. Hanna skriver:

  Hej Liza!
  Vilken mysig blogg du har.
  Jag vill bara meddela att jag nu har löst melonfrågan! Nu saknas bara….meloner. 🙂 Danny är fortfarande störst men Lisa Ajax är honom hack i häl.
  Ha det gott kram Hanna

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Va? Är melon-hållar-frågan löst? Och jag som tänkte stanna i Knäred på loppis idag och leta efter ett par gamla BH:ar för att sy ihop dem och ge dig ”bh-kedjan” = melonhållarna om 3 veckor, då de bör vara på G. Tur att jag inte tvärnitade där då! Körde fel på vägen hem gjorde jag i alla fall. Givetvis inte ok då jag borde hitta. Jag får helt enkelt ställa mig i hörnet Hanna 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s