Visst kände jag mig som Rocky

Det är faktiskt sjukt roligt att klippa häcken. Särskilt när man har en sån här pryl. Trådlös batteridriven häcksax = en mycket bra uppfinning. Jag kanske inte är så lik Sylvester Stallone i Rocky IV, men jag kände mig som honom nu när jag klippte häcken och det är det viktigaste! Träningsvärk har jag i armarna i alla fall och väldigt ont i händerna. Så här i efterhand så är jag rätt glad att batteriet tog slut. Det är på laddning nu… så nya tag i morgon. Då får vi se om jag hinner med resten. Fint kommer det att bli.

Rädisorna är skördade av barnen, vilket innebär att det är dags att så nått annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s