Knoppar och bär-embryon överallt

on

Men gisses vad det knoppar sig. De finns överallt. Pionerna, fikonträdet, blomma för dagen och doftjasminen har små knoppar. Bär-embryon har vi också! För den som inte visste att ordet existerade och vad det betyder så betyder det = omogna bär. Svartvinbär, jordgubbar, aronia och även äppelkart. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Nu händer det grejer!! Fortsätta leka Rocky eller vattna i landet blev det inget av idag. Anledningen till det är att det drev över ett krafigt regn- och åskoväder. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog mina underarmar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s