Jag är tacksam för hjälpen jag fick idag

on

Nu är häcken färdigklippt. Det blev rätt så fint, men inte spikrakt (hur i hela friden man nu kan/ska lyckas med det?!) Det är roligt hur det funkar i ett villakvarter i alla fall. Man påverkar varandra både medvetet och omedvetet. Tex. gräsklippning; Om en startar gräsklipparen så inser ofta en själv eller andra att det faktiskt är dags att klippa gräset. Idag mötte jag grannen (som vi delar häck med) med en snarlik trådlös häcksax som jag själv hade i handen i högsta hugg. Perfekt ju! Då kunde vi prata ihop oss om höjden och sen köra gasen i botten. Hur mina armar mår i morrn vill jag inte tänka på. I går morse kunde jag inte lyfta kaffekoppen om jag inte tog den i ett tvåhandsgrepp! 

Jag fick hjälp med vattningen idag vilket jag är min son tacksam för, det tar givetvis sin tid. Att han avslutade med att hoppa över strålen hade jag nog inte kommit på själv att göra. Bra för gräsmattan som redan (nästan) dött.

Verktyg man MÅSTE ha!Fin nyklippt häck och död gräsmatta

En kommentar Lägg till

  1. Kerstin Hultin skriver:

    Hallå där. Hur går det med bildera på Ebba? Ett porträtt och en kostymbild i helfigur och högupplösta för tryck. Messa över de till min mobiltelefon.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s