Frågan kvarstår

on

När ska blommorna börja blomma egentligen? Det stod juni på vissa av dem på fröpaketen och det är faktiskt juni nu… Min fråga kvarstår: Vad är vad så att jag kan dra upp ogräset som såklart finns där bland alla fantastiska blommor som snart  (har jag ingen aning om) ska slå ut?  Men ogräs har vi. Både på gott och på ont.

Här är exempelvis en blandning av 
malört, kirskål, mynta och fågelgräs. Allihopa skulle jag klassa som ogräs, men vissa av dem är goda.

Potatis blandat med persilja. Jag har inte sått potatis i år!Sorken eller sorkarna är visst tillbaka. Vi får se vem av oss som vinner.

Jag kan dock tycka att den här tigern (fegare än vanliga katter) borde kunna skrämma sorkarna på nått sätt i alla fall. 

Även om uteplatsen på baksidan ser redo ut så är den inte det. Huset ska målas i år och det ska ske nästa vecka. Ett par drag kan jag kanske bidra med, men jag har inte tagit ledigt för det. Så mina timmar gällande målning av huset är helt klart begränsade. Då det är klart kan jag fixa både uteplatsen på framsida och baksidan. Snacka om projekt kommande två veckor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s