Så nära jag kan komma idag

Detta är det närmsta jag kommer idag och fy skam är det definitivt inte. Släktträff med bland annat en av ABBA medlemmarnas ex man…. Närmare ABBA och närmare min trädgård kommer jag inte idag. Vilken dag! Jag älskar släktträffar!!! De som säger att man inte kan välja sin släkt, men välja sina vänner har rätt. Men dom som både är födda och ”ingifta” i helt fantastiska släkter är lyckligt lottade.  Det är jag. På ALLA sidor. Underbara vänner har jag också. Dom har jag själv valt och jag är så tacksam för att de valt mig tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s