Trolleri och kreativitet

Barn är underbara. (Särskilt mina såklart). Jag lämnade dem efter lunch, ensamma hemma för att kunna vara med på personalfesten ett par timmar. Då jag kom tillbaka var en ”scen” uppbyggd på framsidan och de var i färd med att skriva inbjudningskort till kvarterets ungar. Varför? Jo för att de skulle ha en trollerishow. Så visst är de sams när man inte ser på! Under tiden de tränade hann jag: grilla, plocka mynta och även koriander som jag hade i melonsalladen + koka sockerlag. Vi trodde att vi hade sockerlag sparad sen för nån helg sen… Men ICKET! Det upptäckte vi igår då Mojiton smakade rent äckligt och det visade sig att det vi sparat.. Ja inte var det sockerlagen.. utan istället vattnet som vi tvättat myntan i som typ möglat! Usch!!!!! Men nu är det ordning och reda igen. Förutom då att de vanliga sugrören är slut så det fick bli ett smurf-rör till en god Mojito idag istället.

Personalfest vid Rönne å.Trolleriscenen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s