Ingen ledig söndag här inte

on

Första söndagen hemma på fem veckor, så det var inte direkt läge att lata sig idag och inte väder för det heller. Idag var det perfekt jobbväder. 20 grader varmt, vindstilla och hyfsat molnigt. Det som stod på agendan var att inhandla 400 liter jord, plantera om de sista två tomatplantorna som stod på fel ställe och i ett alldeles för litet utrymme, samt att plantera ut lite andra blommor. Det slutade inte med att checka av det på att göra listan. På jordhandlingsrundan så kom barnen på att vi absolut skulle ha ett citronträd och jag i min tur snubblade över en fantastisk änglatrumpet (som jag velat ha länge, hade bara glömt bort det) så det var bara att åka iväg och handla ännu fler korgar att plantera ut allt i. Vilket slit men att det var värt det. Nästan alla gamla krukor är nu diskade och trädgården är vattnad. Gräsmattan är dock död. Det dammar om den om man stampar hårt. Frasar under fötterna gör det också, men det ger inget att vattna den nu, hoppet är ute. Det behövs kraftigt regn i flera dagar för att den ska kunna återhämta sig. Vilket jag såklart hoppas kommer direkt efter det att huset är färdigmålat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s