På upptäcksfärd 

on

Vi som trodde att katten var senil. Det började med att hon gick till sin matskål och åt…. 3 GÅNGER. Sen jamade hon vid altandörren. TROTS att den var öppen. Vi var helt säkra på att hon blivit riktigt förvirrad, men i själva verket så ville hon nog  bara visa sitt nya trick! Jag stod och plockade de första mogna jordgubbarna när jag upptäckte att katten var uppe i träder ovanför mitt huvud och betedde sig som en riktig apa. Gisses vad hon slängde sig (och snubblade) mellan trädgrenarna och kul hade hon också. Inte är hon senil inte utan hon ville såklart bara få lite sällskap och publik till sin senaste show. Inga konstigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s