Det finns bara två håll att gå: uppåt och framåt!

Även om det inte alltid blir som man tänkt sig så finns det faktiskt bara två håll att gå och det är uppåt och framåt. Titta bara på hur gurkan växer och även blomma för dagen. Klart dom har rätt. Idag har vi skördat två gurkor och en skål med jordgubbar. Kanske den minsta skål jag kunde hitta, men goda var dom ialla fall och innan midsommar kom dom. De kommer dock inte att hinna mogna så många som behövs till på fredag så jag får fuska och köpa ett par liter också. Jag har inte tänkt att ta ett kliv till i mina klackskor utan de meter jag kommer att gå ikväll kommer jag att gå framåt och barfota.


3 kommentarer Lägg till

  1. Nina skriver:

    Fina bilder Liza!

    Gilla

  2. flitigaliza skriver:

    Du får helt enkelt börja följa min blogg. Fyll i din mailadress bara:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s