Det räcker inte med blommor

Jag tycker inte att det kommit upp tillräckligt många sommarblommor, vilket är typ det bästa som finns. Det ledde ikväll till att jag fick hugga tag i saken. Bokstavligen. Först så rök rabarbern. Vad skulle vi ha den till då den inte blivit mer än två äpplen hög och 1 cm tjock. Bre ut sig kunde den i alla fall, men det var även det enda! Noll pajer har den genererat i år = inte ok. Så nu finns den inte mer. Däremot så blev det mer yta i trädgårdslandet till att så fler ettåriga sommarblommor och hjälp fick jag. För det finns väl knappt nått roligare än att kasta ut frön, få lite skit  under naglarna och att vattna?! Nu rackarns (eller om ett par veckor) ska här plockas in färska blommor dagligen. Bara för att det är  underbart med sommarblommor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s