Förberedelserna är klara (nästan i alla fall)

on

Nu har vi fixat lite. Minimarängtårtorna är upplagda på fat. Jordgubbarna inhandlade. Midsommarstången till katten fixad förutom blommorna som skulle hinna vissna. Barn + kompis har blåst upp alla ballonger (för att jag inte kan och dom tyckte att det var kul. Eller riktigt roligt när alla var uppblåsta och de kunde leka med dem). Ogräset klippt. För nått gräs har vi inte!  Det är dött sen nån vecka tillbaka. Gult och frasigt är det. Vattnat de växter som fortfarande lever. Blommor inplockade i växthuset och fler vaser lär fyllas i morrn. Gisses redan midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s