Midsommarafton!

Detta måste vara den bästa midsommaraftonen någonsin! I alla fall vädermässigt och i mitt liv. Vindstilla, varmt som tusan och soligt. Jag har till och med bränt mig i nacken och det bjuder jag solen på (trots att jag är hudterapeut). Det kommer förmodligen aldrig att hända igen!! God mat,  bubbel på stranden och härliga släktingar. Glad midsommar hälsar jag!
Obs. Detta är tyvärr inte min underbara rosvägg utan min bonus-svärmors.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s