Och så kom solen fram igen…

Jomen visst regnade det i natt och blev sol idag på dan. Precis som jag ville. Det hade dock kunnat få regna lite till… Även idag så krävde trädgården X antal minuter i vattning, men frisk luft fick jag och rofyllt är det. 

Nämen kolla in vad jag hittade i svartvinbärsbuskarna. Ett (eller faktiskt flera) mörka bär.Tomaterna som står utomhus håller på att blomma.Rosorna är helt fantastiska, blommar i mängder och har dessutom 50 ggr fler löss än knoppar. Det är ju helt makalöst.
Pelargonia
Ingen aning om vad denna heter. Det har jag glömt bort, men fin är den.

Och så nått spännande jag sått…

Jag älskar vår blommande ”äng” av skogsnäva och lavendel.

Det bästa med rabatten är att den blommar från tidig vår till väldigt sen höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s