De här har jag inte ens sått i år…

Nejdå allt som kommer upp i trädgårdslandet är definitivt inte sått eller planterat i år. Det börjar växa minst sagt saker lite överallt. Det kliar lite i fingrarna att rycka upp allt som växer ”fel”, men jag gillar spänningen i vad sjutton det är exemplevis som börjat växa bland morötterna… Det ser ut som nån blomma. Sen så verkar det lite lurt. Jag misstänker skarpt att blomfröna vi kastade ut tidigare i vår, spridit sig i vinden och kommer nu upp mitt i koriandern och myntan. Hur som helst så har jag bestämt mig för att avvakta gällande struktureringen av landet. Det blir så stelt. Nu är det en lummig oas eller kaos skulle man kunna kalla det för också.

Lummig oasHallonen har knoppat sig. Tomaterna växerFörsta knyttet lavendel hänger nu på torkning 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s