Blandade betor

Nu är det så att jag lovat att inte plocka upp betorna för tidigt i år. Men jag tycker mig redan se ett par som borde kunna plockas, kokas, skalas, skivas, bäddas in med chevre, ringlas över lite honung, droppa över en näve med rostade pinjenötter, saltas, peppras, skjutsas in i ugnen på en lämplig temperatur ett par minuter, tas ut och läggas upp på en bädd av ruccola och stoppas in i min mun….. Men jag kan ha fel. Det ska bli kul att smaka de olika betorna jag sått, då det är tre eller om det var fyra olika sorter. 

2 kommentarer Lägg till

 1. Kerstin Hultin skriver:

  Go for it Girl!

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Jag är sjukt sugen….

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s