Oj vilken underbar söndag!

Vissa dagar lyckas man verkligen fånga och leva i nuet. Idag har varit en sådan! Näring till växterna och getost inhandlades i förmiddags. Allt i växthuset ”gödades”.  De röda betorna är de som mognat fortast vilket innebar att fyra av dem skördade till lunchen. Äntligen!!! Grillen tändes och till lunch blev det en efterlängtat sallad med ruccola, chevre och rödbetor + en köttabit. Gisses så gott det var. Betor direkt från landet, perfekt saltade och kokade (inte av mig såklart). Det är så gott med närproducerat! Sen så bar det söderut mot ett av mina favorit span i Sverige. Nu har jag inte varit på samtliga…. men åker man utan barn så kan jag varmt rekommendera Torekov Hotell! Här har vi nu badat i både varmt och kallt, bastat, slappat, somnat i mysdelen på spa-avdelningen och ätit fantastiskt god mat. Allt medans gräsmattan därhemma återhämtar sig med hjälp av de senaste dagarnas regnskurar. 

2 kommentarer Lägg till

 1. Märith simon skriver:

  Av bilderna att döma så har ni haft det härligt!

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Det har vi verkligen haft 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s