Idag blev det en så där/här dag

Jag borde givetvis dragit täcket över huvudet i morse och somnat om och inte stigit upp!! Det vet jag nu i efterhand… men det funkar faktiskt inte så. Nej nej! Utmaningar är till för att man ska hugga tag i dom och för att utvecklas. Att det regnar och är grått förstärker bara känslan av tröttheten så här inför semestern, men jag gjorde nått inspirerande inomhus idag istället för utomhus. Jag satte mig och pysslade. Rena rama höstaktiviteten. Mysigt var det i alla fall och precis vad jag behövde efter det att jag blivit blöt på vägen ut till dagens växthus-check och för att rensa huvudet för att fixa sista (kanske – det lutar mot inte) arbetsdagen innan semestern.

Läste några citat av Winston Churchill   innan (som jag definitivt kunde rabbla utantill på gymnasiet vilket var 100 år sen nu)

”Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det” – stämmer inte alls in på mig då jag tycker att det bättre att INTE dra täcket över huvet eller heller låtsasjobba för den delen. Täcken är till för fegisar (och ibland för mig som är köldallergiker). 

”Champagne skall vara kall, torr och gratis.” – jo jag tackar ja’ det får gärna vara soligt då den ska avnjutas också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s