Äntligen!!!

Nämen nu börjar jag tröttna på lugnet. Det var trots allt 2 timmar sedan jag gjorde min sista arbetsdag (fysiskt på jobbet) på 4 veckor. Yey!! Vi har varit barnfria i en vecka nu, vilket inte hänt på dryga 11 år. Det vill säga någonsin sen vi fick barn. De första dagarna gick åt att ”sanera” huset som inte hunnits med… så då var det ok. Sen skulle jag hinna varva ner…  så då var det ok. Men nu…. Jag har skrivit välkomstbrev till våra husvakter (för sånna kommer det i morgon) och jag har varvat ner… Så nu vill jag att det ska hända grejer igen. Det är tomt, tyst och rent inomhus. Det jag inte gjort är att packa, men gisses det går ju fort. I morgon bär det av till nordligare breddgrader. Till barnen, familjen, släkten, vännerna, myggen och dit solen nästan aldrig går ner: Skellefteå här kommer vi!!! Så se upp! Från och med i morgon alternativt på fredag så får ni se nått annat än bara min/vår trädgård.  Tjohoooo!

Jaha!Nej nej! Exakt här gick gränsen. Ok att hon ville ha uppmärksamhet, men börja dricka av mitt semestervin?! Glöm det kissen!!!!
Ordning och reda igen och precis lika ensamt och tråkigt som innan. Men den som väntar på nått gott….

2 kommentarer Lägg till

 1. Märith simon skriver:

  Hälsa alla däruppe så hörs vi när när hemma igen!

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Absolut vi hälsar och hörs!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s