Familjen och vännernas dag… Bröllopsdagen!

Vi har idag kommit fram till att dagen man gifter sig är bröllopsafton. Idag har varit bröllopsdagen och OJ…. den har vi firat!  Den började med att jag (mina hjälpredor glömde bort vad de lovade igår och trodde i morse att de hade SEMESTER!! .. ja ja. Det var trots allt jag som drog igång det och självklart ska brudparet få en god brunch dagen efter. Vilket de fick. Och ABSOLUT inte bara tack vare mig!) slängde ihop en deg med scones och det plockades fram en massa godsaker (som jag som tur var kom på att jag skulle inhandla i förrgår tack vare min barndomskompis) bake off croissanterna skjutsades in i ungnen mm mm. Sen så avnjöts denna underbara brunch (klart jag tyckte det som hade bestämt vad vi skulle bjuda på!!!!) i härligt sällskap. ”Gamla” – absolut inget illa ment Ulla och Sture, ni är yngre i sinnet än många 😉 som nya – bonus syskon – för det får man när mamma går och gifter sig med en fantastisk man som har barn (vuxna) sedan tidigare.

 Efter det så transporterades vi i en fin Volvo. Som jag körde. Utan GPS och med en ”sån där” växellåda som jag inte är van vid mot en ”by” jag inte riktigt kom ihåg vart den låg, men vi kom rätt till slut. Bara 4 minuter sena!!! Wohoo! För att mysa, leka och fika med mina äldsta kompisar. De som jag lärde känna vid tre (?!) års ålder. Om det räknas då man knappt kan (inte alls i ditt fall Suzanne 😉 kommunicera med varandra. Det viktiga är att vi kan det nu såklart och givetvis har kunnat i många år. 

Sen var det tillbaka till vårat kvarter för ett spontant poolparty och efter det så bjöds det på gott att dricka och en härlig överraskning i form av en färdigbredd surströmmingsmacka…. Och ni som äter suring förstår såklart storheten i det! Lyckan var min!!!! (Och min dotters som åt upp halva). Nu har vi käkat ännu mer gott och ska nu avsluta kvällen men varandra och fotbollsfinalen. I morgon är det ”annandag bröllop”. Det blir kanon! Ännu fler barndomsvänner står på agendan 😘 Lyckan är min!

2 kommentarer Lägg till

 1. Åse skriver:

  Tack för idag! Och bra tips med bake off-croissanter, måste testa någon dag.

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Gör det Åse! Det är typ världens godaste (med en massa nutella på) och lättaste. 200 grader i ugnen i 20 minuter.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s