Borta bra men hemma bäst 

Men vad är hemma egentligen?! Vi har precis kommit hem från staden jag växte upp i, med mellanlandning i staden jag fortsatte växa i, (i huvet i alla fall för nån mat hade jag knappt råd med;) och vi landade på semesterorten vi nu bor på. 

Vilka dagar vi haft och så många underbara släktingar och vänner vi hunnit träffa. Både planerat och totalt oplanerat. Att träffa någon man inte träffat på 9 år i en butik eller lyckas placera sig på samma stolsrad på planet som alla trodde gått upp i rök…. JA ni som vet vem jag syftar på… Ni läste rätt! Jag fick ca. En timme på tu man hand. Det ni! Jag är så sjukt nöjd med den här resan. Mitt förråd med energi och kärlek är definitivt fyllt till bredden igen.

Trädgården här hemma har jag jag knappt hunnit inventera. Det jag vet i alla fall är att katten mår bra, men skatan som flög in i växthuset medans vi var borta mår mindre bra. Den lever inte längre. Jag är dock osäker på om det är för att våra husvakter inte gav vår katt mat eller om hon är en liten tuffing i alla fall. 

Det jag vet med säkerhet är att jag har en hel bunt med fantastiska och starka människor i min närhet. Tack alla ni som gjorde den här resan otroligt minnesvärd!

Skörden här hemma blev lite större än vad vi fixar äta…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s