Utflykt till Chocolaterian

Mumsigt värre! 

En annan passion jag har förutom trädgård är definitivt choklad. Så dagens utflykt gick till Chocolaterian på Skottorps slott tillsammans med barnen och grannbarnet. 

Men jag har inte bara slappat  idag. Jag har även dammsugit (OBS grovdammsugare är det som gäller inget annat) och spolat rent växthuset (skrubbat med diskborste på vissa ställen). Då jag var tvungen att få bort jorden från flytten av plantor igår och fågelskit från fighten som utspelade sig när vi var på annan ort mellan katten och kråkan.


​Den här leken förlorade hon dock. Det blev ingen ekorre till middag.


Jag delade faktisk med mig av chokladen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s