Vi firar ledighet…

….. I januari och självklart även lite den vi har ikväll. Idag har jag förberett inför nästa resmål under den här semestern som går till Gotland och Fårö. 3 av 4 i alla fall, så därför valde vi även att fokusera på att (givetvis söka ledigt som jag fick inom loppet av 1 minut… HEJA Paulina) söka resor som är passande i januari för att få sola, vila och bada. Nu står utmaningen i att hitta en resa som alla i familjen är nöjda med. 

Kravlistan är längre än längst, men nått bra hittar vi till slut. De som säger att planeringen är den största njutningen är inte helt frisk enligt mig. Och tiden det tar att åka… Jag hade exemplevis gärna ätit lunch på Fårö med mina underbara vänner istället för att åka bil, båt, bil, båt och bil igen i X antal timmar, med barn i morgon. Bara för att gå och sova och sen…. givetvis vakna upp på denna helt fantastiska ö (som gör resan värd 1000 ggr om) vilket var alldeles för länge sen sist. GOTLAND och Fårö här kommer vi!!! 

Sen får vi se om det blir Thailand eller Dominikanska som det lutar åt i januari.

Årskort på det här badet har vi i alla fall. Det införskaffades idag. Hoppas att det blir lite varmare i luften när vi kommer hem igen.  

En kommentar Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Ha en rolig vistelse på Gotland.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s