Miljöombyte

Nu har vi utforskat hela Fårö. Inte helt stressfritt men vi har hunnit med att se en hel del och emellanåt panik-semestrat pga de begränsade timmarna vi haft och har på ön. Vilken dag! Vi hann faktiskt typ allt som stod på agendan och det var inte lite. Samtliga har skött sig exemplarisk. Det har varit varmt och skönt och allt vi ätit har varit tipp topp. Vilken mysig dag. Ska man hinna semestra optimalt på minimalt med timmar så gäller det att vara strukturerad och effektiv vilket givetvis i detta sällskapet enligt mig (inte ödmjukt sagt alls) är en utmaning. Givetvis då en rolig sådan som blev precis som vi önskat. Vi tackar för en härlig ”lång”-helg och säger på återseende och ställer väckarklockan på 04.20. En kommentar Lägg till

  1. Kerstin Hultin skriver:

    Välkommen hem igen! Ikväll spelade vi Dungeons quest med Johan som dessvärre dog i en fajt med ett skelett!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s