Spännande med svajande nätverk

Men vilken mysig dag! Det kan vara så att jag verkligen behövde semester och jag uppskattar den verkligen till fullo. Idag har vi klippt det större äppelträdet. Inte jag. Jag fick inte. Det tog för lång tid och jag tvekade vid varje kvist. Vilket resulterade i att jag blev av med säckatören rätt snabbt. Ingen blev nog gladare än jag. För trädet blev fint och jag  kunde stå och se på och sola samtidigt. Vi har även hunnit med poolhäng för årskortet måste nyttjas såklart en dag som denna. Middagen avnjöts på Hotell Riviera Strand i Båstad i goda vänners lag.  Nätverk har jag inte haft på ett par timmar vilket är spännande och sånt som händer. Vem bryr sig?! Jag har semester och den fortsätter i morrn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s