Fjäderlätta moln och andra helt naturliga saker…

Vid morgonens inspektion så insåg jag att ”vi” var tvungna att såga ner ett par grenar i trädet som står precis utanför vår tomt. Min fantastiska man som vet vad ”vi” betyder, gick ut (max fem minuter senare) och satte igång och sågade. Jag övervakade givetvis genomförandet genom att stå och lossas-vattna i trädgårdslandet så att ingen skulle komma till skada. Det blev kanon! Hängmattan är uppsatt igen. Perfekt nu inför ett par lata dagar på hemmaplan.

Sen var det dags för lite ”välgörenhetsjobb” för Båstad TS. Vi hade fått P-värds passet på Prästliden i Båstad. Men ATT det äntligen skulle bli ordning och reda där (eller hur!!!) OMG. 3 h kändes som det dubbla, men trevligt sällskap hade jag verkligen! Det hände knappt ett smack och bråttom till nästa tid att passa hade jag också. Det mest spännande som hände under vårt pass var att dottern min ramlade i havet (vilket borde  vara helt omöjligt då man ska stå som P värd 500 meter bort eller mer från havet?!), två tjejer vars batteri dött i bilen som mitt sällskap kunde hjälpa med startkablar så de fick fart mot Borås som deras slutmål var och att Hugh Grant gick förbi oss för att hämta sin bil.

Utan att veta nått om hans liv så gissar jag på att han och A var på väg mot sydligare breddgrader till en liten by som även jag gillar mycket för att fortsätta sin Sverigevistelsen där. Jag hoppas ni får ett par mysiga dagar i Skåne.

Sen så var det dags att cykla hem (8,5 km)   igen för att sedan kasta i sig hämtmaten för att skjutsa dottern till teaterträningen för sommarteatern i Hasslöv som har premiär den 27 juli och för att se till så att sonen kom hem helskinnad från sin dag på beachen i Båstad, för att sedan slänga sig på cykeln IGEN för att bjudas på gott sällskap i form av svärfar och svärfars syster och rosé. 

Lyckan är min. Vi ska få deras gamla utemöbler. Vilket ledde till att så fort jag kom hem så var det bara att sätta igång och möblera om utomhus, så att morgondagens släpvagnslast får plats på vår framsida. 


Imorgon bär det av till poolen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s