Mördarsniglar

on

Nu har jag hittat den första mördarsnigeln för säsongen. Den var tjock och äcklig precis som sniglar som levt för länge utan att visa sig kan vara. Det den här snigeln inte visste var att den hade masat sig till fel tomt! För hos oss ska den inte vara. Operation döda den så fort som möjligt inleddes. Så jag tog fram en glasslåda, hällde salt i den, tog med en matsked ut och plockade upp det lilla äcklet, la ner den i bunken och rörde runt. Den hade givetvis inte gjort mig nått ont, men de gör sån skada så man kan inte vara speciellt snäll mot dem. 

Något trevligt som jag upptäckte under kvällsvattningen var att våra första gula tomater har mognat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s