God morgon, god middag, god kväll

Åh vilken mysig dag. Frukosten åt vi utomhus i vår nya soffgrupp. Sen var det dags för en utflykt med olika loppisar på agendan. Shoppingen uteblev och hungriga var vi så det fick bli ett stopp på Killeröd café på åsen. Jag vattnade snabbt som attan (och planterade om en del) då vi kom hem för att sedan cykla till havet för ett dopp. 27 grader… Då badar faktiskt även jag. En lite martini slank ner hos svärfar innan vi cyklade hem igen för att nu laga middag till våra sönderstressade (?!) och fantastiska grannar. 

2 kommentarer Lägg till

 1. Kerstin Hultin skriver:

  Och det var fantastiskt knapersteka ribbs och en perfekt knaprig blåbärskaka ljuvligt gott som sköljdes ned med den godaste rose champagnen som jag smakat… Hmm den kanske var sparad till ett annat mer högtidligt tillfälle?? Men god 😋 var den. Tack bästa grannfrun i världen!!!😍

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Tack Kerstin!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s