Semester

on

Att börja dagen med en god hotellfrukost på Riviera Strand för att sedan masa sig vidare till en underbar uteplats vid poolen för att inta ryggläge i gassande sol kändes så rätt. Det gick inte att slita sig från sol och bad idag så det fick även bli en supergod lunch på samma restaurang (jag kan varmt rekommendera högrevsburgaren).

Jag har dock ansträngt mig lite och körde en sväng till min favorit växtbutik, men kom därifrån tomhänt. Detta pga två anledningar. Den ena är att det är så fel att plantera nytt i juli i högsommarvärme och två, jag måste fundera lite till på vad vi ska ha i rabatten på framsidan som står och gapar tom nu efter gårdagens omplantering.

Ovan är utsikten från soffan jag hänger i nu. Vilken varm sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s