Skiss, planering, fundering och så småningom genomförande?!

on

Idag har jag funderat, planerat (inte planterat) och skissat. Även om hela vår plan att placera huset mitt på tomten berodde på att vi ALDRIG skulle bli sugna på att bygga en pool… känns just nu som att den har skitit sig. För rätt vad det var så tyckte vi att det skulle vara ganska så trevligt trots allt! Så nu har det börjats… Får det plats en? Var skulle den passa bäst? Form på den och även trädäcket? Var ska staketet vara och höjd? Jodå, jag har smidigt planer idag och den första skissen är trots det ännu inte klar. Man måste tänka helhet. Inte nog med det… Plantering runt omkring! Tur att man börjar i tid. Får se när min skiss är klar. 2020 kanske;)

Vi har även fått äran att delta på genrepet på sommarteatern i Hasslöv och pjäsen ”Sviskon och besvär” som vår granne skrivit och som sats upp på Sundsvallsteatern tidigare.

Tummen upp för den som nu är omskriven och som utspelar sig i Hasslöv,  tidigt 1900 tal och som är väldigt humoristisk. 

Nu får vi hoppas på att idén om poolen inte stannar upp på samma sätt som den jag hade om att sätta upp en musikal för ett år sedan (cats endast med barn som medverkar om någon nyfiken ville veta) så att Kerstin får rycka in. Igen….

Jag är dock 100% säker på att din pjäs passar mycket bättre i Hasslöv än Cats och den kommer att bli en publiksuccé Kerstin!

Här finns plats för en rund…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s