Idag har jag både skördat och sått

on

Nu har jag dragit upp samtliga morötter och rädisor för att göra plats för höstens läckerheter. Kanske lite överdrivet men ändå. Pumpa, bönor och ärtor är nu sådda. Jag har ingen aning om det funkar. Både på grund av den sena sådden och även med tanke på att ”bäst före” på ena påsen var 2014. 


Jag var även en sväng inom en blomsteraffär idag för att köpa blommor till premiärspelarna. I buketterna rymdes inte bara köpeblommor utan en och annan egenplanterad sådan också. 


Nästa år ska jag komma ihåg följande; 
Om jag promt måste ha ettåriga blomster så SKA jag förså dem! Annars så är det perenner som gäller så jag kan plocka ordentliga buketter från egen tomt och den andra saken jag MÅSTE komma ihåg är att ingen äter rädisor i vår familj = totalt lönlöst att odla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s