En liten Avatar

on

Häftigt! Vi hittade en liten Avatar vid middagsbordet. Middagen åt vi utomhus – på framsidan i skuggan.


Idag har jag fixat och donat och planerat. Till frukost uppdatera jag mitt bildgalleri på bloggen med bilder. Bilder som finns med i olika inlägg, men som jag tycker extra mycket om. Det var uppenbarligen för länge sen sist då jag först glömt bort hur man gjorde…

Sen så passade jag på att lägga till en nyhet i mitt menyfält: kom ihåg. Att jag inte tänkt på det tidigare. En att-göra-lista är ett måste och det är givetvis bättre att den är på samma ställe som allt annat såklart. 

Under dagen så fortsatte jag att grubbla på idén om en pool och i synnerhet placering av den. Efter mycket funderande och skissande så har jag nu bara två alternativ att presentera. Det ena är på baksidan nästan vid trädgårdslandet och det andra är på framsidan. Då med möjlighet att hotta upp hela den. För det behövs. Snacka om stilleben. 

Jag får ursäkta att varken skalan eller perspektiven är helt 100 nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s