Svartvinbärssaften är klar

Våra svartavinbär var så stora, mogna och söta så idag var det dags att göra saft. Vi har dock ingen saftmaja så jag fick be grannarna om att få låna deras. Min fräckhet stannade såklart inte där då jag insåg att den inte gick att använda på vår induktionshäll… Men har man snälla grannar så har man. Jag gick låna deras hus och spis också!

Av hemmagjord saft kan man göra drinkar och mitt första experiment blev: svartvinbörssaft + vit rom + läsk = gott. Men när jag i all hast skulle göra en till till mannen så lyckades jag ta gin i stället och det är verkligen inte att rekommendera. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s