Efterrätter som heter duga

Efterrätternas dag.

Jo jag har verkligen fått höstkänsla på riktigt. Det innebär att jag för tillfället är nöjd med trädgården i sin helhet. 

Det är blåsigt, kommer regnskurar helt apropå och suget efter efterrätter blir så stort så att vi inte nöjer oss med dagens utflykt som gick till Siaglass i Slöinge och deras utförsäljning utan vi kom även på att vi måste göra vår första smulpaj på våra alldeles egna äpplen med marsansås + en krämig kladdkaka med grädde för de som inte gillar äpplen. 

Att nöja sig med en normal sats när man kan göra en och en halv är för oss mycket märkligt. Så nu sitter vi här med frysen fylld av go glass och 3 satser med efterrätt  på just nu 2 pers. 

Det jag är helt säker på är dock att efterrätterna kommer att ta slut. Det var försvinnande gott. Mitt recept på smulpaj kan jag dela med mig av, men receptet till min kladdkaka avslöjar jag aldrig!

En av de plötsliga regnskurarna kom givetvis när jag skulle börja grilla middan.  Tur att killarna hittade under tak. Sockerbitar smälter faktiskt i vatten.

Även jag hittade skydd under tak och här… Här får den plats…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s