Födelsedagsfirande

Idag är en bra dag. Soligt, lite kyligt, en massa gemenskap och kärlek. 

Tricket med en lyckad dag är en massa fina kollegor, solen som väller in på kontoret trots begränsat med fönster och en kväll hos födelsedagsgrisen svärfar.

En sak har jag lärt mig: Våra barn har INGET poker face. Whatsoever! 

Vi har både spelat kubb (där vi tjejer regerade) och Chicago där jag ledde så stort så det var pinsamt för alla andra.. 

Men när dottern nollade mig och övriga med fyrtal. Då ville inte jag va med längre. Snacka om dålig förlorare, men sur blev jag i alla fall! De övriga sög tyckte jag och var inte alls nöjd med regeln om nollning. 

Mysigt har vi haft det, trots att varenda rackare här är vinnarskallar och 33% har noll koll på att man INTE får skrika JA!!!!! När man fått bra kort! Eller för den delen när man TROR att man fått bra kort, vilket jag anser är ännu värre. Nu sitter jag i hörnet och tjurar, men är trots min ”fasad” utåt, väldigt lycklig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s