Jag borde anat att nått var fel

on

Jag tyckte att det var skumt att jag fått sova ostört. Den enda gången jag gör det är när katten inte är inne, men nått lurt var det för ingen hade sett till henne på ett tag. Jag och barnen kom fram till att det var bäst att gå på kattjakt. Det håller på att byggas ett nytt kvarter nästintill vårt så vi höll tummarna på att hon inte blivit överkörd av någon av alla maskiner som färdas där varje dag nu. 

Vi hittade ingen katt (som tur var) men tanken slog mig att hon skulle kunnat ha hunnit in i garaget när vi hade det öppet sist utan att nån sett henne…

Mycket riktigt. Instängd var hon och ut som ett spjut stack hon när dörren öppnades. Usch vilket dåligt samvete jag fick. Jag har sagt förlåt flera gånger, men hon ser forfarande rätt sur ut. Så nu får vi gulla ordentligt med henne. 

En kommentar Lägg till

  1. Märith Simon skriver:

    Stackaren!Java gjorde detsamma några gånger och man blir så glad när de är välbehållna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s