Från solig morgon till regnig kväll

Jag älskar hösten! 

Det jag inte vet är om det beror på att jag är född på hösten och förknippar den med en massa presenter eller om det är för att jag träffade min fantastiska man en septemberdag för snart 17 år sedan eller om det bara är så enkelt att det inte finns någon bättre årstid för att:

  • Det är grönt 
  • Det börjar skifta i gult, oranget och rött
  • Det är varmt
  • Det är soligt och regnigt = man har både möjlighet att påta i trädgården och tända ljus i växthuset, lyssna på musik, filosofera och dricka ett glas rödvin. Dock tidsbegränsat. Idag fick jag en timme..
  • Man kan skörda allt möjligt så det står härliga till
  • Blommorna blommar
  • Det är ok att dra på sig raggsockorna som mormor stickat åt mig utan att jag blir allt för ifrågasatt (jag kan inte rå för att jag är köldallergiker och älskar värme och mormors sockar såklart)
  • Höstkläder… Lager på laget. Varma och de bästa färgerna.
  • Mys!

Kissen njuter i morgonsolenOch jag kunde inte låta bli att ta en selfie med världens snyggaste tjej innan jag åkte till jobbet.

Jag tömde brevlådan för en liten stund sedan och vad hände? Jo det fullkomligt rasade ut jultidningspaket från alla Sveriges olika förlag. Det dröjde inte mer än tio minuter innan barnen enats om att sälja tillsammans även i år och kom ut till mig i växthuset och frågade med en riktig bra hundblick ”får vi sälja jultidningar”? Javisst sa jag, MEN inte om jag själv måste köpa för en förmögenhet även i år…

Så mamma och svärmor: nu ska inte jag sälja åt barnen, men det kan hända att de kommer att slå er en pling på FaceTime för att visa hela katalogen…..
Bra att dom frågar om det är ok. Ut i regnet gav dom sig i alla fall efter mitt ja till svar. Kan vara ett bra säljknep. Folk brukar tycka lite synd om barn som ger sig ut en regnig fredagkväll;)

Nu gäller det att ta vara på minuterna jag har kvar i växthuset. Där det smattrar på rutorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s