Jag har sparat 30kr idag

Efter att ha städat halva huset (andra halvan var inte lönt då den var full av barn) så var det dags för lite belöning. Jag tog bilen till närmaste blomsterbutik och strosade rundor. Det jag var på jakt efter var något nytt till krukan vid ytterdörren på framsidan och visst hittade jag det. Det blev en dubbeluppsättning av kålhuvud, murgröna och ljung, så jag fick fylla en zinkskål också. Det innebar att jag var tvungen att köpa en säck med jord + att jag bara inte kunde låta bli de vackra vita brudorkidéerna, så det fick bli två sånna för att fylla krukorna i köksfönstret.

Jag älskar givetvis att gå runt i växtbutiker för att de är fyllda med inspiration och fina saker.

På ett bord hade de ställt upp ett vackert stilleben, med flera enkla genomskinliga vaser med endast en blomma eller en grönkvist i per vas. Två lite större robusta ljusstakar och pumpor som låg däremellan.

Pumparna kostade 10kr/stycket och var identiska med de vi har i trädgårdslandet! 

Då jag kom hem planterade jag om tre par pelargonier, paprikorna i växthuset och fixade krukan vid entrén + fyllde zinkskålen med de nya växterna och plockade tre ”pumpor” = gratis. Jag har ju inte ens köpt fröna! För att lägga dem som pynt.

Det blommar!Nu börjar det likna nått. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s